keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Jyväskylän Kv näyttely 19.-20.11.2011

Vietimme mukavan viikonlopun Jyväskylä KV näyttelyssä. Olin ilmoittanut lauantaille Käpyn ja Kaarnan ja sunnuntaille vain Käpyn. Lisäksi vastasin näyttelyssä Junior Handler asioista.

Lauantaina molemmat koirat saivat EH:t. Tuomarina oli Marja Talvitie
Arvostelut kuuluivat seuraavaan tapaan:

Kaarna (Kukkasen Vesipisara)

Kovin löysä vielä. Hyvän tyyppinen. Edestä kerien ja takaa ahtaasti liikkuva tyttö. Narttumainen pää ja hyvä ilme. Pysty olkavarsi, oikea karvanlaatu mutta tänään hieman harvassa kunnossa. Liian laskeva lantio.

Käpy (Curlicue´s Full Of Style)

Hieman pehmyt selkäinen, takakorkean vaikutuksen tekevä, hyvän tyyppinen tyttö. Hyvät etu -ja takakulmaukset, mutta liian laskeva lantio. Liikkuu hieman ahtaasti takaa muuten hyvin. Hyvä karva.

Koska tytöt olivat molemmat avoimessa luokassa oli esittämisen kanssa hiukka miettimistä mutta kiitos ihanien kiharaihmisten sekin onnistui varsin mukavasti.

Ohessa muutama ei niin onnistunut kuva launatailta

                                          Käpy ja Susanna Mustonen                                           Minä ja Käpy vauhdissa                                          Kaarna ja minä

Sunnuntaina oli sitten vielä Käpy menossa kehään ja tuomarina toimi Lena Danker. Tuloksena tällä kertaa
ERI 2 mutta ei SA:ta

Käpyn arvostelu:

"v feminiininen narttu, jolla erinomaiset mittasuhteet. Hyvät yhdensuuntaiset linjat päässä, kaunis ilme, purenta ok. Erinomaiset kulmaukset edessä ja takana. Hyvä runko. Erinomainen ylälinja, kokoon sopiva luusto. Erinomainen karvapeite. Liikkuu tasapainoiseti, hyvällä askelmitalla. Hieman ahdas takaa.

Ohessa kuvia myös sunnuntailta.

                                          Käpy


                                           Käpy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti